02-11-2019: Broekland – ESCA (hoofdklasse)

Verslag Broekland

We verliezen een punt in eigen huis.

Voorafgaand aan de wedstrijd leken we allemaal scherp de warming up in te gaan. Iedereen was gebrand om te winnen en aan de motivatie lag het niet. We starten dan ook goed en lopen gelijk uit naar een score van 7-3. Esca blijkt echter een moeilijke tegenstander voor ons. De meiden uit Arnhem zijn niet op hun mondje gevallen en vechten zich letterlijk en figuurlijk terug in de wedstrijd. Waarna we met een gelijkspel de rust in gaan.

In de tweede helft overkomt ons eigenlijk hetzelfde. We komen goed uit de kleedkamer en komen tot een score van 20-13. Ook dit kunnen we helaas niet vasthouden en na 60 minuten eindigt de wedstrijd in gelijkspel (21-21). De teleurstelling heerst en we voelden het allemaal, vanavond hadden we 2 punten moeten pakken.

We willen het publiek bedanken voor hun opkomst bij deze toch saaie slome wedstrijd. Morgen kijken we met opgeheven hoofd naar volgende week waar we om 21.00 uur uit spelen tegen HVBS. We hopen jullie daar allemaal te zien!