05-10-2019: Overwetering – Bentelo 2 (hoofdklasse)

Verslag Overwetering

De eerste punten zijn binnen

De eerste thuiswedstrijd stond op het programma tegen Bentelo.

We speelden als team een snel spel, waarin we liepen voor elkaar en de wissels vanuit midden goed in gezet werden. Onze verdediging stond sterk waardoor Bentelo er niet gemakkelijk door heen kwam. De tegenstander liet mooi samenspel met de cirkel zien, daar hadden we nog niet altijd grip op. We gingen met een voorsprong van 15-10 de rust in.

De tweede helft ging van start, het leek er op dat we iets minder sterkt uit de kleedkamer kwamen, maar na een aantal minuten herpakte we ons zelf en gingen we verder zoals we in de eerste helft waren geëindigd. Helaas werd Roos in de 2e helft vast gezet, hierdoor had Iris alle kans om te passeren en heeft hier goed gebruikt van gemaakt. De wedstrijd eindigde in een winst voor ons. Overwetering 30 – 20 Bentelo.

Aanstaande zaterdag staat om 19:30 de derby tegen en in Broekland op het programma. We kunnen alle support goed gebruiken om de volgende 2 punten ook mee te nemen naar Olst.