08-12-2018: Heeten – Haarle (1e klasse)

Bron: Facebook Handbal Heeten dames 1 en Facebook Auto Service Haarle

Verslag Heeten

We hadden er zin in, een spannende pot tegen Haarle. Toen de wedstrijd begon, stonden we gelijk al sterk in de verdediging. Door onze kansen die we in de aanval goed afmaakten, kregen we een kleine voorsprong. Met deze kleine voorsprong gingen we de rust in. 13-11

Na de rust waren we van plan om het verschil groter te maken en onze voorsprong vast te houden. Dit wil nog wel eens mis gaan bij wedstrijden. Gelukkig slaagden we er dit keer wel in. We stonden er als team en waren lekker fel. We eindigde de wedstrijd met een stand van 30-23

Verslag Haarle

Terecht verlies tegen fysiek sterk Heeten 30-23. Heeten staat bekend om hun fysiek harde spel. Zo schreven ze ook in hun vorige verslag. Vandaag kregen zij 1 keer een 2-minuten tijdstraf voor een overtreding op het middenveld. Dan weten wij als Haarle dat het lastig wordt. Wij hebben gepoogd de manier van verdedigen van Heeten te kopiëren, maar dan weet je dat je je zelf uit het spel haalt.

Wij hebben nagenoeg de hele wedstrijd achter de feiten aangelopen. Ons sterkste stuk was net voor en na de rust. Toen kwamen we terug van 5 doelpunten achterstand naar een gelijke stand. Dat konden we helaas niet volhouden. Die periode werd er gehandbald, de rest van de wedstrijd verloren wij het fysiek van Heeten. Zij hebben derhalve terecht gewonnen.

Snel vergeten en komende week krijgen wij een nieuwe kans tegen Heeten, dit keer Nieuw Heeten.