08-12-2019: LHC – Angeren (1e klasse)

Verslag LHC

Nadat de dames van Auto van Ewijk/LHC 1 vrijdag een gezellige sinterklaasavond hebben gehad, stond zondag 8 december de wedstrijd tegen HV Angeren 1 op het programma. Het eerste kwartier van deze wedstrijd ging het gelijk op. De dekking van Auto van Ewijk/LHC 1 stond dicht, maar aanvallend kregen zij nog geen grip op de wedstrijd. Na het eerste kwartier lieten de dames aanvallend meer zien; het tempo werd verhoogd en kansen afgerond. De dames van Auto van Ewijk/LHC 1 konden hierdoor een kleine voorsprong pakken en gingen de rust in met een stand van 12-8.

De tweede helft werd er in de eerste zes minuten aan beide kanten niet gescoord en beide teams speelden in de tweede helft meerdere malen in ondertal. De dames van Auto van Ewijk/LHC 1 bleven de penalty’s goed benutten, bleven op tempo spelen en hielden de verdediging goed dicht. De eindstand was 25-17 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC 1. HV Angeren 1 blijft hierdoor op de zevende plaats staan en Auto van Ewijk/LHC 1 stijgt naar de derde plaats.

Volgende week zaterdag spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC 1 een uitwedstrijd tegen Nieuw Heeten. De wedstrijd start om 19.30.