11-01-2020: Heeten – Angeren (1e klasse)

Verslag Heeten

Na onze overwinning van vorige week, starten we met volle moed aan de wedstrijd tegen angeren.

We begonnen de wedstrijd en namen een kleine voorsprong maar toch wist angeren ook hun kansen af te maken. Ze begonnen met een 4-2 dekking waardoor wij even moesten schakelen en het daardoor gelijk op bleef. Toch wisten wij de kleine voorsprong te behouden waardoor we de rust in gingen met 17-13

De tweede helft begon en we hebben besproken dat we in de dekking sterker moesten staan en meer moeten praten. In het begin hadden we moeite de doelkansen af te maken maar toch wisten we onze voorsprong te vergroten. De tweede helft waren we meer een team en was er meer beleving in het spel. Dat was terug te zien aan de eindstand 39-25.

De punten blijven gelukkig in heeten, volgende week spelen we in nieuw heeten en hopen we weer op jullie komst!