12-01-2020: LHC – Overwetering 2 (1e klasse)

Verslag LHC

Zondag 12 januari stond er een wedstrijd tegen Overwetering DS2 voor de dames van Auto van Ewijk/LHC op het programma. Alweer de tweede wedstrijd van het nieuwe jaar voor de ploeg uit Lemelerveld. De vorige wedstrijd tegen de dames uit Olst eindigde in een ruime overwinning voor Auto van Ewijk/LHC. Dit wilden zij ook graag in de thuiswedstrijd laten zien.

De wedstrijd begon moeizaam. Auto van Ewijk/LHC was aan het zoeken naar de juiste manier om lekker in de wedstrijd te komen. Auto van Ewijk/LHC had geen grip in de dekking op Overwetering. Ze konden makkelijk doelpunten maken en hierdoor ging het in de eerste paar minuten gelijk op. Na een kwartier op de klok begonnen de dames uit Lemelerveld breaks te lopen en werd er een voorsprong gecreëerd. In de rust stond het 19-11 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC.

Na de rust wist de ploeg de voorsprong te behouden en kon daardoor de wedstrijd rustig uitspelen. De dames hebben de snelheid behouden maar er werden nog teveel kansen gemist door de ploeg. Uiteindelijk stond er na 60 minuten 40-22 op het scorebord.

Volgende week speelt Auto van Ewijk/LHC weer een thuiswedstrijd tegen HHZD Dames 1 om 12:40.