12-10-2019: Huissen – SDOL (1e klasse)

Verslag SDOL

YES PUNTJES IN DE POCKET!💥

Met een eindstand van 26-18 nemen we de punten mee terug naar Luttenberg. We kijken met een wisselend gevoel terug op de wedstrijd. De eerste helft hadden we veel moeite met het langzame, lompe en stugge spel. De hoekspeelsters van Huissen werden vaak gevonden en konden makkelijk scoren. Bij ons miste de overtuiging waardoor we de rust met maar één puntje voorsprong in gingen: 11-12.

De tweede helft hebben we wat gewisseld in de dekking en begonnen we gelijk met meer overtuiging, snelheid en was de afwerking beter. Langzaam konden we uitlopen. Hoewel het een wedstrijd was met verschrikkelijk veel gesmijt, getrek en geduw hebben we het toch naar ons toe kunnen trekken.

Volgende week vieren we vakantie! Op 26 oktober hopen we jullie allemaal te zien in De Achterberg voor de wedstrijd tegen Groessen. Tot dan 💥💪