16-11-2019: SDOL – Nieuw Heeten (1e klasse)

Verslag SDOL

PUNTEN BINNEN YES!! 💥💪

Vanavond speelden we tegen de meiden van Nieuw Heeten en de zenuwen waren goed aanwezig. Gezien de gelijke standen van vorig seizoen beloofde het een spannende pot te worden. De eerste minuten moesten we nog even zoeken naar ons spel en kwamen we dan ook achter te staan met 1-4. Gedurende de eerste helft kwamen we er lekker in en begonnen de aanvallen goed te lopen. Vooral van afstand konden we er een paar mooie ballen in knallen. De tweede helft begonnen we sterk en de 12-7 werd al snel 15-7. Vooral in de dekking hebben we echt gevochten als team en stonden we er met zn allen!! Trots kijken we terug op deze wedstrijd met een eindstand van 28-16🤩.

Esther onze pupil dankjewel voor je aanmoedigingen, maar bovenal supporters bedankt dat jullie weer met zoveel zijn gekomen 💪 volgende week spelen we in Dalfsen, tot dan!

Verslag Nieuw Heeten

Zaterdagavond 16 november stond de wedstrijd tegen SDOL op het programma. Overdag hebben we bijna al ons speculaas verkocht tijdens de jaarlijkse speculaasactie.

Aangekomen in Luttenberg hebben we dat wat over was maar bij de koffie en thee genuttigd. Overigens nog een feitje: vorig jaar speelden we op de dag van de speculaasactie ook tegen SDOL, al was dat een heel andere wedstrijd.

Vorig jaar speelden we twee keer een erg spannende pot en waren zeer gewaagd aan elkaar. Dat was zaterdagavond wel anders. We begonnen erg scherp en fel wat resulteerde in een overtuigende 1-4 voorsprong in de eerste paar minuten. Voor even leek het er dan ook op dat het een mooie pot zou worden.

De meiden van SDOL lieten zien wat ze waard waren en zetten al snel de stand gelijk, waarna ze een voorsprong pakten. We gingen met een achterstand van 12-7 de rust in.

Waar je zou denken dat het de tweede helft dan beter gaat, ging het bij ons minder goed. Wel speelden we aanvallen met iets meer geduld, maar beloonden onszelf niet met doelpunten. Aanvallen eindigden te vaak in gemiste kansen en balverlies. Dit werd dan ook meteen afgestraft. Daardoor werd het verschil vanzelfsprekend groter.

We verloren de wedstrijd met 28-16. Totaal geen opsteker dus. Deze week samen weer hard aan de bak! Volgend weekend spelen we thuis tegen Angeren om 19.30 uur in de Belte. Graag tot dan!