18-01-2020: SDOL – Huissen (1e klasse)

Verslag SDOL

Pfoeh wat een spanning vanavond in de sporthal… Onnodige spanning, maar gelukkig hebben we wel de puntjes thuis kunnen houden! 💥🤾‍♀️ De eerste helft liepen we gelijk op met de dames van Huissen. Hoewel zij wat traag speelden, miste bij ons de overtuiging. We hadden vanavond veel moeite om de druk hoog te houden en het net te vinden. Huissen scoorde daarentegen bijna alle kansen die ze hebben gekregen, wat resulteerde in een 9-13 achterstand voor ons. Voor de rust konden we gelukkig terug komen tot 12-13, maar dat het anders moest was duidelijk. De tweede helft begonnen we sterk, sneller in de aanvallen en overtuigend in de dekking. We liepen uit tot 24-20, maar helaas konden we deze vorm niet de hele tweede helft vasthouden en hebben we het onszelf onnodig moeilijk gemaakt. Uiteindelijk hebben we zeker wel verdiend gewonnen, maar is het geen wedstrijd om heel trots op te zijn. Volgende week zullen we afreizen naar Groessen om daar weer een mooie pot neer te zetten!