2019-09-28: Heeten – SDOL (1e klasse)

Verslag Heeten

Vanavond was het zover, onze eerste competitiewedstrijd. Na een goede voorbereiding waren wij er klaar voor om te gaan knallen met z’n allen. De competitie begint meteen goed met een van de vele derby’s, vanavond namelijk tegen SDOL.

Wij begonnen de wedstrijd scherp en wisten een voorsprong van 2 doelpunten te pakken. Hierna werd de score steeds weer gelijk of in het voordeel van SDOL. Wij gingen rusten met een stand van 18-18.

In de rust werden de afspraken nogmaals besproken en werd er aangegeven dat wij ons eigen spel moesten blijven spelen en geen domme dingen moesten gaan doen.

De tweede helft verliep weer gelijk op, maar wij konden aan het einde toch een gat van 3 doelpunten slaan. De eindstand was dan ook 32-29 in ons voordeel. Wat een lekker gevoel om de eerste wedstrijd te winnen en wij konden dus ook met een goed gevoel het feest voortzetten in de tent.

Volgende week spelen wij uit tegen Angeren. Een nieuwe tegenstander voor ons. Wij gaan weer met z’n allen knallen💪🏼. Bedankt voor de support en wij zien jullie graag de volgende keer weer aan de zijlijn.

Verslag SDOL

Wat verschrikkelijk jammer… de eerste competitiewedstrijd tegen Heeten hebben we verloren met 32-29.

We wisten dat het een pittige pot zou worden en dat we aan elkaar gewaagd zouden zijn. We hebben bij vlagen echt ons eigen spelletje kunnen spelen, snel handbal kunnen laten zien, mooie aanvallen kunnen opbouwen en geknokt tot de laatste minuut. We gingen de rust in met 18-18 en we wisten dat we nog één tandje bij moesten geven om de winst mee naar huis te nemen. Helaas hadden we in de tweede helft even een paar minuten een mindere periode, we waren ons spelletje even kwijt. Heeten wist hier heel goed gebruik van te maken en ze konden uit lopen.. Er zat niet meer in gisteren, Heeten heeft terecht gewonnen en wij weten waar we nog hard aan moeten werken.

Maaaar… met vertrouwen kijken we naar de volgende wedstrijd: volgende week zaterdag om 19.00 uur in onze eigen Achterberg tegen Haarle. Eén ding weten we altijd zeker wanneer we tegen Haarle spelen: dit wordt spannend!!!

Supporters bedankt voor het meereizen naar Heeten en tot volgende week!