2019-09-29: Huissen 2 – Schalkhaar (2e klasse)

Verslag Schalkhaar

Rust 6-12 Eindstand 13-19

De eerste wedstrijd om het eggie hebben we gehad en we zijn meteen begonnen om de punten mee te nemen naar Schalkhaar. Vanuit een sterke 6-0 verdediging die we bijna perfect spelen wisten we Huissen in de eerste helft op een 6-12 achterstand te zetten door aanvallend de 1e fase te gebruiken en instartende opbouwers die goed het net wisten te vinden.

In de tweede helft het zelfde beeld, strak verdedigen en de voorsprong consolideren. Door wat slordigheidjes van onze kant, die er zeker uitgaan is de uitslag niet hoger uitgevallen voor ons.

Maar we zijn goed gestart en als team raken we steeds meer ingespeeld. Kortom de kop is eraf en we gaan lekker verder. Komende zondag spelen we onze eerste thuiswedstrijd om 11.00 uur en kunnen we veel support gebruiken van onze supporters.