24-11-2019: LHC 2 – Wijhe’92 2 (2e klasse)

Verslag LHC

Vandaag stond voor ons de wedstrijd tegen Wijhe op het programma. Na onze winst van de vorige weekenden waren we erop gebrand om dit deze week door te zetten en de punten in Lemelerveld te houden. Wetende dat Wijhe vaak snel spel speelt met sterke hoekschutters begonnen we gemotiveerd aan de wedstrijd.

De eerste helft ging erg gelijk op. Zowel wij als Wijhe lieten mooie aanvallen zien en het leek een spannende pot te worden. De ruststand: 11-11. Na de rust leek bij ons de motivatie en de vechtlust echter verdwenen. Wijhe maakte hier gebruik van en door middel van snel spel liepen ze erg uit. Hierna hebben we hard ons best gedaan om nog terug te komen maar dit is ons helaas niet gelukt. Na 60 minuten nam Wijhe de punten mee naar huis. Eindstand: 20-29.

Volgend weekend zijn wij een weekendje vrij maar op 8 december staan we weer vol goede moed en overtuiging op het veld om te knallen tegen Lettele!