25-01-2020: Westsite – Kwiek (1e divisie)

Verslag Kwiek

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Westsite op het programma. Kwiek was erop gebrand om een goede wedstrijd meer te zetten en de twee punten uit de hoofdstad mee te nemen.

Dat laatste is goed gelukt. De meiden zagen veel gaten in de dekking van Westsite en creëerden volop kansen. Helaas werden niet alle kansen verzilverd met een doelpunt, maar Nel was overtuigend in het verzilveren van de 7 meters. Bij het scoren van het 9e doelpunt voor Kwiek ging het publiek staan. Het 700e competitiedoelpunt was een feit! Kwiek ging de kleedkamer in met een ruststand van 10-15.

De tweede helft kon kwiek niet hun snelle spel laten zien, daar waar normaal hun kracht ligt toch wisten ze iets uit te lopen. De laatste minuten van de wedstrijd wist Westsite toch nog iets dichterbij te komen. Met een eindstand van 23-29, gaan de twee punten mee de bus in naar Raalte.

Op naar de de topper van volgende week: Kwiek – BFC