26-01-2020: Klarenbeek – LHC 2 (2e klasse)

Verslag LHC 2

Vandaag 26 januari gingen we om 10 uur weg uit Lemelerveld om de wedstrijd tegen Klarenbeek te spelen. Het doel van vandaag was de punten mee naar Lemelerveld te nemen en op de ranglijst een plek te stijgen! Dit was mogelijk gezien de stand, Klarenbeek stond namelijk 1 plek boven ons met maar 1 punt meer. De thuiswedstrijd werd helaas verloren met 23-28, waardoor we nu extra gebrand waren om de punten te pakken.

We begonnen de wedstrijd sterk en stonden al snel op voorsprong. Dit werd bereikt door goed samen te werken in de verdediging en in de aanval. Hierdoor kwamen wij op een kleine voorsprong van 13-14 in de rust. Tijdens de bespreking in de rust zei Anja dat we goed samen moesten blijven werken en we geen steken mochten laten vallen. Echter begonnen we de tweede helft iets minder, waardoor Klarenbeek een aantal doelpunten tegen scoorde. Dit mochten we niet laten gebeuren, aangezien we graag de punten mee naar huis wouden nemen. Doordat we samen bleven vechten hebben we gewonnen met 23-26. We gingen hierdoor met 2 punten op zak en een plek hoger in de stand terug naar huis. Romee, bedankt voor het meespelen!!

Volgende week zondag spelen we thuis tegen Zwolle 2 om 11.10 uur.